Nye faglokaler & madproduktion

Ørkildskolen har igennem skoleåret 2017/2018 gennemgået et større bygge- og renoveringsprojekt på begge afdelinger. Byggeriet er klar til brug i august/september 2018.

Projektet har været et samarbejde mellem ansatte, ledelse og byggesagkyndige og har til formål at skabe tidsvarende faglokaler, der understøtter den nye skolereform. Da Ørkildskolen er LOMA skole har især moderne madkundskabslokaler med beliggenhed tæt på fællesområder været en prioritet.

I forbindelse med LOMA projektet og de nye madkundskabslokaler, har vi sat gang i et madproduktionsforløb, hvor elever fra 3. – 6. årgang er i køkkenet på skift for at lave sund mad med vores kok Andreas Isholm. Det er om mandagen på afd. Byen og om tirsdagen på afd. Øst. Maden kan bestilles og købes af alle elever på afdelingerne ved hjælp af klippekort, der kan rekvireres på skolens sekretariater. Forløbet er startet op i november 2018 og kører nu på begge afdelinger.