Menu

Idrætsskole

Ørkildskolen er idrætsskole i lighed med kommunens andre folkeskoler. Det har vi været siden 2008.

På Ørkildskolen idrætsprojektet på flere forskellige måder integreret i undervisningen. Som selvstændige lektioner og i kraft af hele dage og uger, hvor vi sætter høj puls, idræt og fællesskab i fokus.

Vi har en ugentlig fordybelsesdag, hvor bevægelse indgår – og også er overskriften for flere dage i løbet af året.

Vi har også særlige idrætsdage, hvor hele dagen er sat af. Det er f.eks. motionsdag i efteråret, vores idrætsdag i foråret, Iron Kid stævne, fodboldturnering på tværs af matrikler og interne stævner.

På Ørkildskolen stopper idræt, bevægelse, sundhed og fællesskab dog ikke der. Kig forbi vores SFO og se, at vores gymnastiksale altid er fulde af sfo børn der spiller stikbold eller fodbold. SFO’en afholder jævnligt turneringer både på hver afdeling og på tværs.

I skolegårdene er der stort pres på vores boldbaner. Vores helt ny multibane på byen samt dem der er på Øst er altid i gang. Også i pauserne er der fyldt med bevægelse.

Ørkildskolen er en skole i bevægelse, hvor forskellighed er en styrke i et stærkt fællesskab – det har været vores værdigrundlag siden skolens start i 2011, og det er stadig det vi arbejder efter.