Nyt om forårs SFO og infomøder i januar

Tak for deltagelsen til vores to infomøder her i januar, hvor vores kommende forældre til 0. årgang august 2020 mødte personalet i forårs SFO. Vi fik nogle rigtig gode input, som vi tager med i vores videre forberedelse.

I den kommende periode frem mod 1. april 2020 vil daginstitutionerne tage børnene med på besøg på skolen, ligesom vi har besøgseftermiddag for forældre og børn på begge afdelinger.

Generelt om forårs SFO:

Svendborg kommune har i 2020 indført forårs SFO på alle skoler. Her på Ørkildskolen glæder vi os til, at slå dørene op for vores forårs SFO på begge afdelinger 1. april 2020.

Forårs SFO kommer til at have de samme åbningstider som vores almindelige SFO – 6.30 til 16.30 hver dag. Børnene bliver tilknyttet den forårs SFO, hvor de efterfølgende skal gå i skole.

Forårs SFO får egne lokaler, garderobe osv., men kommer til at ligge tæt ved vores 0. klasser.

Det bliver pædagoger fra et udvalg af daginstitutioner i vores distrikt såvel som fast pædagogisk personale fra skolen, der kommer til at  arbejde med – og i – forårs SFO.