Nyt om forårs SFO – besøgsdage for forældre i marts

Ørkildskolen inviterer alle forældre og børn til kommende forårs SFO til besøgseftermiddage i marts måned.

Det er d. 18. marts 16.30-18.00 på afdeling Øst og d. 11. marts 16.30-18.00 på afdeling Byen.

Her vil der være mulighed for at se afdelingerne, møde personalet i forårs SFO samt deltage i forskellige aktiviteter.

Arrangementerne er uden tilmelding.

Generelt om forårs SFO:

Svendborg kommune har i 2020 indført forårs SFO på alle skoler. Her på Ørkildskolen glæder vi os til, at slå dørene op for vores forårs SFO på begge afdelinger 1. april 2020.

Forårs SFO kommer til at have de samme åbningstider som vores almindelige SFO – 6.30 til 16.30 hver dag. Børnene bliver tilknyttet den forårs SFO, hvor de efterfølgende skal gå i skole.

Forårs SFO får egne lokaler, garderobe osv., men kommer til at ligge tæt ved vores 0. klasser.

Det bliver pædagoger fra et udvalg af daginstitutioner i vores distrikt såvel som fast pædagogisk personale fra skolen, der kommer til at  arbejde med – og i – forårs SFO.